Marko Nikolics nem értette, miért nem kíváncsiak rájuk a szurkolók, és módfelett kiakadt ezen.

Mi meg azt nem értjük, mit nem ért. Persze, az a kábé 400 ember, aki kint volt, és amiből a hivatalos 696-os nézőszám lett végül, az valóban értékelhetetlen. De a Vidi hazai meccseire eddig sem jártak ki ezernél többen, elvégre Felcsúton, a Pancho Arénában játszik a csapat.

Nikolics persze az európai menetelés miatt értetlenkedett:

„Szeretnénk gratulálni azoknak a szurkolóknak, akik itt voltak. A szememben ők igazi szurkolók. Szóval köszönöm nekik, de csalódott vagyok. Nem értem, hogy az Európa-liga-meccsünkön kint van tizenötezer ember, akkor egy ilyen bajnokin miért nem tud itt lenni két-három ezer ember?”

Azért, mert ha a Vidi még akár érdekes is lehetne, a Mezőkövesd egyáltalán nem az, pláne nem szerda este. Főleg, hogy ritka hűvös lett, és közben a tévében meg lehetett nézni egy Barcelonát vagy épp egy Liverpoolt.

Az, hogy a Chelsea ellen telt ház lesz, a Mezőkövesd elleni NB I-es meccsre meg gyakorlatilag senki sem megy ki, ki lehet következtetni, miért vesznek jegyet a nézők az El-meccsre a Groupamába. Számon kérni őket, az igen bizarr.

A Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland is szomorú volt, mint mondta, így, hogy szinte senki sem ment ki a meccsre, nincs a meccsek után kivel ünnepelni.

M4Sport

„Nagyon kevés szurkoló látogatott ki. Emiatt nagyon szomorú is vagyok, hogy ennyien kíváncsiak a játékunkra" - nyilatkozta Juhász Roland a Vidi csapatkapitánya a Mezőkövesd elleni bajnokit követően....

(Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában