Őrült igazolásra készül a Manchester United a Barcelonából
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig ez a nyári átigazolási időszak legnagyobb, legőrültebb és legnevetségesebb pletykája, viszont ha tényleg igaz és bejön, akkor a Manchester United lesz a legnagyobb király.

A Telegraph szerint az egész Pedro-ügylet csak terelés volt, mert a Manchester United alelnöke, Ed Woodward valójában Neymar leigazolása miatt utazott annyiszor Barcelonába – ez amolyan titkos tárgyalás lenne.

A Barcelona alapvetően nem akarja eladni a brazilt egészen addig, amíg Neymar nem akar távozni a klubtól, legalábbis az angol újság barcelonai informátorai szerint. Ez így elsőre kicsit könnyelmű kijelentésnek tűnik, nehogy megsértődjön ezen a brazil és menni akarjon, és a végén még Barcelonában sírni fognak, amiért Pedrót elengedték a Chelsea-hez.

Egy biztos, ha valahogy összejönne ez az átigazolás, Ed Woodwardot és Louis van Gaalt is szentté avatják Manchsterben.

Az tudott, hogy Louis van Gaal szeretne egy klasszis támadót, a nyáron röpködtek is a nevek rendesen, eddig Thomas Müller, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, de még Zlatan Ibrahimovic neve is előkerült. Az átigazolási időszakból már csak 9 nap van hátra, és most lehet majd csak hallani a legnagyobb kacsákat, és a legőrültebb összegeket.

(Forrás: Telegraph)

Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát éled? Nézed? Fogadsz is?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.