Nem várt módon ért véget a UFC csúcsmeccse.

A Forbes által a világ legjobban kereső sportolójának tartott Mcgregor harmadszor találkozott MMA-pályafutása során Dustin Poirierrel. Az első meccsüket még 2014-ben az ír nyerte, majd idén januárban Poirier visszavágott, ő volt az első ember, aki MMA-szabályrendszerben kiütötte Conor McGregort.

A harmadik meccsük előtt McGregor megpróbált visszatérni a régebbi, balhésabb énjéhez, de a sajtótájékoztatón csak árnyéka volt önmagának, erőltetett arcoskodással próbálta megzavarni Poiriert, láthatóan nem túl sok sikerrel.

Az ötmenetes könnyűsúlyú meccs egy menetig tartott. McGregor kezdett némiképp aktívabban, de mindkét bunyósnak voltak találatai, a menet második felében Poirier földre vitte az írt, egyértelműen dominált, McGregor az utolsó másodpercekre fel tudott állni, de rosszul lépett, eltört a lába. A menet után nem tudta folytatni.

Nem feltétlen volt szép látvány, aki akarja ide kattintva megnézheti.

Dustin Poirier karrierje 28. meccsét nyerte meg, 21. alkalommal nyert idő előtt. A meccs előtt is ő volt a könnyűsúlyú raglista-vezető, a mostani győzelme után minden bizonnyal a világbajnok Charles Oliveira ellen léphet legközelebb ketrecbe.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Szalah örül a Barcelona érdeklődésének, de egyértelmű, hol képzeli el a jövőjét