Kicsit megbomlott a kémia a Real Madridnál.

A Real Madrid rendesen megszenvedett a Mönchengladbach ellen, a 93. percben tudott csak egyenlíteni Zidane csapata.

0-2-ről állt fel a Real a BL-ben, a 93. percben egyenlített Zidane csapata

Múlthéten a Sathar legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligájában, és most is nagyon közel állt a vereséghez Zidane csapata.

Hogy van baj Madridban, az ebből a Téléfoot által elcsípett videóból egyértelműen kiderül: a felvételen az látszik, hogy a szünetben, 1–0-s hátránynál Karin Benzema valamit súg franciául honfitársának, Ferland Mendynek az öltözőfolyosón. Aztán persze ki is derült, mi az:

„Tesó, ne passzolj neki! Anyám életére mondom, ellenünk játszik!”

És mindezt csapattársukról, a brazil Vinícius Juniorról mondta, aki egyébként valóban pocsékul focizott, a 70. percben Zidane le is kapta és Eden Hazard-t küldte be a helyére.

null

?? Benzema : "Il fait n'importe quoi. Joue pas avec lui, il joue contre nous" ► https://t.co/xrNQ10PNuK pic.twitter.com/wLF132tV1f

Benzema be is tartotta, amit mondott, a második félidőben egyetlen labdát sem adott Viníciusnak (az elsőben kétszer passzolt neki).

null

0 - Karim Benzema no le pasó ningún balón a Vinicius Jr en la segunda mitad del encuentro de Champions League ante el Borussia Mönchengladbach (tres en la primera parte). Distancia. pic.twitter.com/f6nBbWi9oP

Benzemának totálisan az agyára ment a karantén

Mi csak annyit kérdezünk: savanyú-e a szőlő?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

18 év után nyerhet sportolói Oscar-díjat egy magyar

Az év bunyóját hozta össze a két nehézsúlyú hokis

További cikkeink a témában