A Chelsea orosz tulajdonosa annyira akarja a norvégot, hogy képes felelőtlenül ígérgetni is.

Már több angol és német lapban is lehetett olvasni, hogy Roman Abramovics elszántan üldözi a Dortmund gólgépét, mindenképp a csapatában akarja tudni Erling Haalandot.

A norvég támadó ügyeit a világ megbefolyásosabb és legdörzsöltebb játékosmenedzsere, Mino Raiola egyengeti, aki korábban elmondta, csak tíz klub engedheti meg magának Goaland szerződtetését, ebből négy angol.

Xavier Bosch ma azt írta a Mundo Deportivóban, hogy norvég „Raiola engedélyével választ majd csapatot”, ami ugye azt is jelenti, hogy komoly alkudozás lesz, mert Raiola nagyon szereti a pénzt. Mivel a BVB 150 millió eurót kér érte, tényleg elég szűk a kör, azonban Abramovics most merész kijelentést tett:

megígérte Thomas Tuchelnek, hogy ha Bajnokok Ligáját érő helyen végeznek, akkor megszerzi Haalandot.

Az orosznak leginkább a Real Madriddal és a Barcelonával kell majd versenyeznie, ami pénzben sikerülni fog, de a csapata viszont közel sem olyan vonzó. Florentino Pérez, a Real, és Joan Laporta, a Barcelona frissen kinevezett elnöke is meg akarja szerezni Haaland aláírását, bár gazdaságilag jelenleg nem állnak túl jól. És ugye a 150 milliós vételár felett Raiolát is rendesen ki kell tömni.

Csakhogy Haaland korábban már kilőtte a Chelsea-t:

Megalázó indokkal nem igazol a Chelsea-be Haaland

A pénz nem minden? Ez a hír mélyütés lehet Roman Abramovicsnak.

A Barcelona odateszi magát:

Akár nyolc játékosától is megszabadulna a Barcelona, hogy megvegye Haalandot

100 millió eurót kell összegereblyéznie Laporta elnöknek.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az ellenfél kapusa: Haaland nem ember