Ronaldo a Sky Sportsnak nyilatkozott a Manchester United jelenlegi helyzetéről, és érthető módon nem elégedett, ugyanakkor optimista.

A Manchester United nyáron az utolsó pillanatokban meggyőzte Ronaldót, hogy ne a Man. Cityhez igazoljon, helyette térjen vissza az Old Traffordra. Rögtön egy duplával kezdett a Newcastle ellen, és az egyéni számai azóta sem rosszak, a csapat viszont nem hozza az eredményeket. Solskjaert Rangnick váltotta, de eddig a némettel sem tudott igazán előre lépni az MU, persze nemrég történt az edzőváltás, így Rangnicknak időre van szüksége. Többek között erről és arról is beszélt Ronaldo, hogy mennyire elégedetlen a jelenlegi helyzettel.

„Nem tudom elfogadni, hogy olyan legyen a mentalitásunk, ami a dobogós helynél rosszabb helyezéssel megelégszik. Úgy érzem, hogy jó dolgokat is felépítettünk, de néha rombolásra van szükség. Miért ne? Új év, új remények, és remélhetőleg a Manchester United azon a szinten lesz, amit elvárnak a szurkolók.

Képesek vagyunk a fejlődésre, a változásra. Tudom, hogy ehhez mi szükséges, de nem tartanám etikusnak, ha egy interjúban erről beszélnék. Amit azonban elmondhatok, hogy tudunk jobbak lenni, mindannyian.

Nem azért jöttem vissza, hogy ötödik, hatodik vagy hetedik legyek, azért vagyok itt, hogy megpróbáljak nyerni.”

Majd kitért az új edzőre:

„Az érkezése óta sok dolgon változtatott, de időre van szüksége, hogy a filozófiáját megértesse a játékosokkal. Idő kell, de hiszek benne, hogy jó munkát fog végezni. Nem könnyű megváltoztatni a játékosok nézőpontját, a kultúrát és a szisztémát. (...) Tisztában vagyunk azzal, hogy nem játszunk jó futballt, de még sok meccsünk van arra, hogy fejlődjünk”

mondta Ronaldo.

A Manchester United jelenleg hetedik a Premier League-ben, legutóbb meglepetésre kikapott a Wolvestól. Az MU hátránya 18 pont a listavezető Manchester City mögött, de Ronaldóéknak van két elmaradt meccse is, hétvégén az Aston Villával játszanak.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Haaland jó arc volt, beállt labdázgatni a marbellai strandolókhoz
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő