És eközben Ten Hag jelezte neki, hogy egy ideig még a padon fog csücsülni.

Az Arsenal ellen sem nevezte a kezdőbe a holland menedzser Ronaldót, ami több szempontból is érthető, de erről később. Előbb nézzük meg, mennyire indiszponált a 37 éves portugál, akit még Fred is kiröhögött! Pedig azzal nem vádolhatjuk a brazil középpályást, hogy baromi éles lenne, amióta Manchesterbe igazolt, de mostanság Ronaldo még nála is életlenebb.

Történt, hogy ők ketten, valamint Casemiro melegítettek, Ronaldo pedig okszival igyekezett trükközni, kétszer is. Egyszer sem sikerült, Fred meg jót mulatott rajta.

Nem segít CR önbizalmán Ten Hag nyilatkozata sem, aki kijelentette, egy ideig még nem fog kezdeni a portugál, mert kellett volna edzeni a nyáron.

„Nem volt a csapattal a felkészülési időszakban, márpedig az előszezont tilos kihagyni.

Mindennek ez az alapja, például hogy milyen szisztémában játszunk. Most egy teljesen más típusú játékot kezdtünk el, mint amilyen a tavalyi volt. Elvárások, együttműködés, helyezkedés labdával és anélkül, a fizikai állapot, mindent az előszezonban alapozunk meg” – mondta Ten Hag, aki amellett, hogy neheztel Ronaldóra, oka sincs a változtatásra, mivel a csapata most beindult, a legutóbbi négy meccsét megnyerte.

A helyén játszó Rashford két gólt szerzett, de Antony is góllal kezdett:

(Fotó: Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Messi 20 méterről emelte át a kapust