Haris Seferović nagyon laza akart lenni, nem teljesen sikerült a svájci csatárnak.

Xavi második meccsén a Camp Nouban fogadta a Barcelona a Benficát. A hatpontos Barcelonának nagyon kellett (volna) a győzelem, hiszen az utolsó fordulóban a Bayern otthonába megy, míg a meccs előtt négypontos Benfica a Dinamo Kijevet fogadja majd. Győznie nem sikerült a Barcának, köszönhetően Depay kihagyott helyzeteinek is, és a legvégén még a pontszerzés is veszélybe került a hazaiaknak.

A 93. percben a teljesen kitámadó Barcelonát kontrából elkapta a Benfica, a csereként beálló Haris Seferović ziccerbe került, már csak Ter Stegent kellett volna befűznie, majd betalálnia a kapuba. Az első még sikerült, a második viszont már nem. A svájci néhány méterről az üres kapu mellé lőtt:

Másik szögből, lassítva:

Így maradt a döntetlen, ezzel pedig az utolsó kör előtt nyitott a második hely sorsa. A Bayern München kiemelkedik a négyesből, 15 ponttal, hibátlan mérleggel továbbjutott. A Barcelona hétpontos, de Münchenbe megy, ott pedig még úgyis nehéz lesz a pontszerzés, hogy a Bayern számára már nincs tétje a meccsnek. Az ötpontos Benfica a Dinamót fogadja, és közben bízik a Münchenben.

A Bayern most is nyert, Lewandowski meg továbbra is Lewandowski:

Lewandowski szenzációs ollózós góllal jelezte, hogy idén is ő érdemli meg az Aranylabdát

Robert Lewandowski idén megkapja a már tavaly is megérdemelt Aranylabdáját?

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kaká szerint Ronaldo Brazíliában csak egy kövér ember