Alig hitte el, hogy esélyük van megszerezni Luis Suárezt.

Az Atlético Madrid nyerte a spanyol bajnokságot, miután az utolsó fordulóban Luis Suárez góljával nyert a madridi csapat. A tavaly nyáron a Barcelonától érkező Suárez az Atlético egyik legfontosabb futballistája és gólkirálya volt a most befejeződő bajnokságban. A csapat edzője, Diego Simeone most egy interjúban arról beszélt, hogyan reagált, amikor megtudta, van esélyük megszerezni Suárezt:

Felhívtak a klubtól, és azt kérdezték, mit gondolok Suárezről? Visszakérdeztem: Ez most komoly? Ne kérdezzetek erről, szerezzétek meg, majd hagyjátok, hogy beszéljek vele. Az első dolog, amit mondtam neki a következő volt: mi nyerni akarunk, te is nyerni akarsz, az ajtó nyitva áll.

Suárez korábban elmondta, rosszul esett neki, hogy a Barcelonánál gyakorlatilag lemondtak róla, nem bíztak benne, és ez is komoly motivációs tényező volt számára a mostani szezonban.

Láthatóan rengeteget jelentetett neki a mostani bajnoki cím, ezt támasztja alá a bajnokság megnyerését követő felvétel is, amelyen elsírja magát, miközben a családjával telefonon beszél:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Közelít a kétórás álomhatárhoz a maratonfutás világcsúcsa