Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Manchester United kikapott a West Ham otthonában, hat forduló után mindössze nyolc pontja van.

Teljesen középszerű lett a világ egyik legtekintélyesebb klubja, és korábbi játékosa, Roy Keane szomorú is emiatt. A meccs után a Sky Sports stúdiójában kritizálta is a csapatot.

A Manchester a 8. helyen áll, 2 győzelem mellett két döntetlenje és veresége van. Amikor Solskjaer átvette az irányítást, csúcsokat döntögettek, ám amióta véglegesítették pozíciójában, a Man. United mindössze 16 pontot gyűjtött a Premier League-ben – Manchester City 37-et, a Liverpool 36-ot.

Coral on Twitter

Premier League points since Ole-Gunnar Solskjaer got the job on a permanent basis: Man City 37 Liverpool 36 Palace 24 Chelsea 23 Leicester 22 West Ham 21 Everton 21 Arsenal 18 Burnley 18 Spurs 18 Bournemouth 17 Wolves 17 Man Utd 16 City & Liverpool streets ahead of the rest.

Ennek ellenére a norvég közel sem látta annyira rossznak a helyzetet, mint Keane.

„Korábban is mondtam már, hogy lesznek jó időszakok és hullámvölgyek is. El kell fogadnunk, hogy nem szereztünk pontot. Csalódott vagyok a vereség miatt, attól eltekintve viszont optimistán tekintek előre. Hiányoztak a jó megoldások a fontos pillanatban. A Premier League-ben ha rossz döntéseket hozol, pont nélkül maradsz. A játékosok elszántak, az öltözőben jó a hangulat, a koncentráció a helyén van.”

(Fotó: Henry Browne/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.