Jake Paul úgy gondolja, hogy tíz év múlva úgy fognak visszatekinteni rá, mint egy zsenire, aki pontosan megjósolta a jövőt.

Ha esetleg nem tudnád, hogy ki Jake Paul (nem hibáztatunk), akkor jöjjön egy gyorstalpaló. A Paul-testvérek egyike, akik YouTube- és közösségi média sztárok/színészek (?) és az elmúlt időszakban különböző bokszmeccseken vesznek részt, amivel pofátlanul sok pénzt keresnek.

Paulnak YouTube-on majdnem 20 millió követője van, Instagramon majdnem 15 millió, vagyona pedig megközelítőleg 20 millió dollár.

Jake Paulnak eddig két bokszmeccse volt, előbb egy szintén youtubert győzött le, majd kiütötte a korábbi NBA-játékos Nate Robinsont. Áprilisban pedig egy visszavonult MMA-s, korábbi Bellator-, One FC-bajnok, UFC-ben is bunyózó Ben Askren ellen fog bokszolni. Paul szerint azonban ez csak a kezdet, mert:

  • előbb legyőzi Askrent, ami utat nyit egy Nate Diaz elleni bokszmeccsre
  • majd legyőzi Diazt, ami pedig lehetővé teszi, hogy Conor McGregorral bokszoljon
  • összességében meg mindenkit sokkolni fog, hogy mennyire jó bokszoló.

Szerinte egy Diaz elleni győzelem után már nem kerülheti el őt az a McGregor, aki korábban kikapott Diaztól (igaz, egyszer le is győzte).

Tíz év múlva visszatekintek ezekre az interjúkra, és majd azt mondom, ez a srác egy kis zseni volt, pontosan megjósolta, hogy mi fog történni.

Askren egyébként jó választás Paul csapatától, kivételes birkózó múlttal rendelkezik, de a boksztudása minimum megkérdőjelezhető. A UFC-s karrierjét két vereséggel zárta, a bokszmeccset meg azért vállalja be, mert elmondása szerint sokkal többet fog keresni vele, mint bármelyik korábbi MMA-meccsével.

McGegor:

És ezt olvastad már?
Oroszország után Bulgáriában lett főnök Kassai Viktor