A Ferencváros edzője szerint a Fiorentina elleni pont egy plusz pont a magyar bajnoknak.

Két góllal is vezetett, végül 2–2-s döntetlent játszott a Ferencváros a Fiorentina otthonában az Európa-Konferencialiga csoportkörének második fordulójában:

Kettővel is vezetett a Fradi, végül egy pontot szerzett Olaszországban

Jár a dicséret a Fradinak, még úgyis, hogy az óriási bravúr nem jött össze.

A meccs után a Fradi edzője, Dejan Stankovic értékelt:

„Abszolút nem vagyok szomorú és nem kesergek. Ez egy fantasztikus meccs volt, nagyon büszke vagyok a csapatra és a játékosokra, mert 65 percig jobban futballoztunk.

Ez egy plusz pont, amit szereztünk. Persze lehetett volna győzni, vagy még jobban játszani, de nincs miért bánkódni. A 60. perc környékén megszerezhettük volna, de a 97. percben akár meg is kaphattuk volna a harmadik gólt. Ilyen a futball.

A Ferencvárosnál már az érkezésem előtt is nagyszerű munkát végeztek, és folyamatosan fejlődött a klub, ezt kell folytatni tovább velem is. Ez Magyarország elsőszámú klubcsapata, amely bátor mentalitással rendelkezik, ezért nekem is bátornak kell lennem. Amiben már most látom a fejlődést, az a szervezettség és az akarat, de lesz ez még jobb is”

– mondta.

A Ferencváros két forduló után négy ponttal vezeti a csoportját, a Genk ugyancsak négypontos, a Fiorentina két ponttal áll, a Cukaricki egyelőre pont nélkül. A Fradi a következő fordulóban a Genk otthonába megy.

(Player/MTI; fotó: Koszticsák Szilárd)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A legjobb szaúdi klub 100 milliót fizetne a legértékesebb portugálért

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés