Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szalai Ádám a szlovákok elleni vereség után igen szigorú volt, kritikusan nyilatkozott a csapatról. Ahogy már megszoktuk tőle. De most jól jött ki belőle.

Hogy mennyire volt szimpatikus a nagy nyilvánosság előtt ennyire lehúzni a csapattársakat, az már más kérdés, mindenki döntse el, de Szalaitól már megszoktuk ezt. És most bejött neki, mert a válogatott csodaszámba menő győzelmet aratott a vb-ezüstérmes ellen.

Szalai aztán el is mondta, hogy lám, lám, igaza lett. A Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta, le a kalappal a fiúk előtt, az egész védekezés – a góltól eltekintve – nagyon jól működött. A csatár szerint nem egyszerű egy ilyen csapat ellen visszajönni hátrányból. Aztán meg még meg is tudtuk nyerni a mérkőzést, kihúztuk az utolsó perceket, de nem tagadta, kis szerencse is kellett, de megdolgoztak érte.

Úgy érzem, hogy a szlovák mérkőzés után a csapat nagyon jól fogta föl a következő feladatot. Ha ilyen célokat tűzünk ki, hogy az Eb-n szeretnénk lenni, akkor egy olyan mérkőzés után, mint a szlovák volt, le kell ülnünk és őszintén meg kell beszélnünk a problémáinkat, ahhoz, hogy ilyen mérkőzést tudjunk produkálni.

Nagy Ádám egyébként elárulta, hogy Szalai elnézést kért a csapat előtt, ha ezt esetleg valaki magára vette volna a szigorú kritikáját.

Csapaton belül megbeszéltük, hogy ez most nem egy olyan jelzés volt az ő részéről sem, hogy elkezdődne egy csapaton belüli széthúzás, inkább csak mérges, indulatos volt.

(Fotó: MLSZ)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.