Az utolsó tizenhárom másodpercben öt pontot vert be a Bucks.

A címvédő Milwaukee Bucks fantasztikus hajrát mutatott be a szintén nem gyenge Miami ellen, hiszen hat perccel a meccs vége előtt még 14 pontos hátrányban volt a Bucks. Ebben az idényben ez csak a harmadik eset, hogy az utolsó hat percre fordulva 14 pontos vagy nagyobb hátrányban lévő csapat győzni tudott.

Sőt, tizenhárom másodperccel a vége előtt még négypontos hátrányban volt a Bucks, ekkor jött Khris Middleton futtából elengedett triplája.

Az oldalbedobás után Giannis Antetokounmpo Jimmy Butlerrel ütközött, de nem faultot fújtak, hanem feldobást. A görög persze elütötte, a labda Jrue Holidayhez került, aki végigfutott a pályán és az egy fejjel magasabb Bam Adebayo fölött bedobta a győztes kosarat, 120–119-re nyert a hazai csapat.

A Milwaukee ezzel a fantasztikus hajrával is jelezte, idén is nagyon erős, mentálisan topon van, vezeti is a Keleti főcsoportot. A három klasszis hozta össze a fordítást, de az egész meccsen nagyot játszottak: Antetokounmpo 28 pont, 17 lepattanó és 5 gólpassz; Middleton 26 pont; Holiday 25 pont és 11 gólpassz.

(Fotó: Michael Reaves/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában