Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A magyar középpályás télen költözött át a nagyobbik Red Bull-csapatba, ám még nem tudott pályára lépni, mert sérült volt. De hosszabbítani azért tudott.

Az eredetileg 2025 nyaráig szólt Szoboszlai szerződése, most egy évvel megtoldotta az RB Leipzig, mivel mindkét fél hosszú távban gondolkodik. Szoboszlai a sérülése után meg akarta erősíteni, hogy elkötelezett a klub és a sportprojekt iránt, a klub pedig megjutalmazta ezt.

Természetesen másképp képzeltem el az első hat hónapomat a Leipzignél. A cél az volt, hogy a pályán segítsem a csapatot az idény második felében, ez azonban nem jött össze. A sérülésem rendbe jött, készen állok a következő idényre. Már alig várom… Az első naptól kezdve érzem a bizalmat és a támogatást, még ebben a nehéz helyzetben is. Ez a korai szerződéshosszabbítás ebben a nehéz időszakban egy újabb erős jele annak, hogy a jövőben a klubbal együtt sikeresek akarunk lenni” – idézi a klubhonlap Szoboszlait.

A magyar válogatott legfontosabb játékosa május elején már együtt edzhetett a csapattársaival, így vélhetően ott lehet az Eb-n.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.