Ahhoz, hogy nyerj egy kis lóvét, játszanod is kell ám. Megfogjuk a kezed és végigviszünk, hogyan.

Hogyan tudok fogadni?

Először is kell némi pénzt tolni a számládra, de ezt már elmeséltük, hogyan. Ha azzal megvagy, jöhet a játék.

A belépést követően a kívánt sportágra kell klikkelni, azon belül a kívánt sportesemény kiválasztása jön. Ott szépen fel vannak sorolva a meccsek/események, már csak a neked szimpatikus nyereményszorzóra kell kattintani. A tipp, vagy tippek a képernyő jobb oldalán lesznek láthatóak a Fogadószelvényen. Ezt követően kell beírni az összeget, amelyet tétként játszol meg, és a Fogadás most gomb, majd a Fogadás megerősítése gomb megnyomásával lehet játékba küldeni a szelvényt.

Ez a fogadás egy meccsre is történhet, de egyszerre többre is, úgynevezett kombinációban, vagy kötésben.

Hogyan tudok élőben fogadni?

Ha esetleg olyan meccsre izgultál rá, ami már javában zajlik, ne ess pánikba, sőt, okosban várd ki a megfelelő időzítést és fogadj! Mert bizony élőben is lehet, meccs közben, mik vannak.

A menet ugyanaz, van már pénz a számládon, be is léptél: a képernyő tetején található Élő fülre kattintva érheted el az élőben fogadható eseményeket. Ezután a kívánt sportág, azon belül a kívánt sportesemény kiválasztását követően, a kiválasztott nyereményszorzóra szükséges kattintani. Csakúgy mint fentebb, a sima fogadásnál. A tipp, vagy tippek pont ugyanott, a képernyő jobb oldalán lesznek láthatóak a Fogadószelvényen. És innentől minden megegyezik a fent leírtakkal. Olykor előfordul, hogy mire leokéznád a tranzakciót, változik az odds, hiszen közben történt valami a pályán/meccsen/eseményen, de ezt a rendszer jelzi majd neked, te meg vagy elfogadod, vagy nem.

És tudod, mi a legszebb az egészben?

Hogy nem is kell számítógép előtt görnyedned, hogy fogadni tudj, mert akár mobilon is megteheted egy kivetítő tövében. Persze, ha nem vagy elég ügyes egy kézzel, akkor a másik kezedből le kell tenned a sört hozzá.

Van még egy fontos kérdés: visszavonható-e a fogadás, ha meggondoltam magam?

Nos, nem. A már játékba küldött fogadásokat nem lehet sem visszavonni, sem módosítani. Ezért minden esetben még a fogadás jóváhagyása előtt meg kell győződni arról, hogy a megjátszani kívánt eseményt és nyereményszorzót választottad-e ki.

Most az a teendő, hogy ezt mind kipróbálod élesben. Szóval nyomás a Tippmixpro és fogadj!

Akár élőben is!

És ezt olvastad már?
Ki a legnagyobb? Michael Jordan vagy LeBron James?
További cikkeink a témában