Hurrá, már tudsz feltölteni és fogadni. De a lényeg: hozzá kéne férfi a húsosfazékhoz, vissza kellene hívni a nyereményt. Ezen ne múljon, ebben is segítünk.

Már tudod, hogyan töltheted fel a számlád, hogy egyáltalán el tudj indulni, elmeséltük lépésről lépésre, hogyan tudsz játszaniNa de mi van, ha nyersz és igény lenne a pénzre? Ki kell venni. Így:

Hogyan tudok kifizetést kezdeményezni?

A bejelentkezést követően a "Számlám/Fogadásaim" menüponton belül a "Kifizetés” gomb a helyes irány, ott a kifizetendő összeg, illetve jelszó megadását követően lehet nyeremény kifizetést kezdeményezni banki átutalással.

Van kifizetési limit?

Igen, az bizony van. A „Nyereményegyenlegben” szereplő teljes összeg, vagy annak bármekkora része, de minimum 500 Ft utaltatható ki.

Vannak-e a kifizetésnek feltételei?

Mint szinte mindennek. Aki nem felel meg a regisztráció feltételeinek (azaz a fogadás megtételekor nem töltötte be 18. életévét, illetőleg nem rendelkezik magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával és magyarországi tartózkodási hellyel), illetve akinek valós adatai nem egyeznek meg a rendszerben tárolt (a regisztráció során megadott vagy később módosított) adataival, nyereményre nem jogosult. Így aztán a Szerencsejáték Zrt. simán visszadobhatja a nyeremény kifizetésére, átutalására irányuló igényedet. Figyelni kell.

Milyen kifizetési módok közül választhatok?

A nyeremények kifizetése csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlaszámra kérhető átutalással. A viszont kifizetések díjmentesek.

Kifizetést kezdeményeztem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

Légy határozottabb kicsit! Na jó, van más megoldás is: a nyeremény kiutalásának kezdeményezését követően, ameddig a rendszerből nem indul el a kifizetésre váró összeg, addig a nyeremények kiutalása visszavonható a telefonos ügyfélszolgálaton.

Ha még nincs mit kivenni, ideje elkezdeni játszani, nem gondolod?

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

És ezt olvastad már?
Atlético-elnök: A Real Madridot évtizedek óta rendszerszinten segíti a játékvezetés
További cikkeink a témában