Topcsapatok várják, hogy eldöntse Szoboszlai, hol folytatja a karrierjét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Sky Sports hosszabb anyagban foglalkozik Szoboszlai Dominik helyzetével.

A magyar válogatott középpályásának klubváltása naponta felmerül a nemzetközi sportsajtóban. Az már biztosnak tűnik, hogy Szoboszlai nem marad a Salzburgban, már csak az nem ismert, hogy hol fogja folytatni karrierjét. Néhány napja kiderült néhány érdekesség a szerződésével kapcsolatosan, december 15-ig kell jeleznie, ha el akar igazolni, az érdeklődők ajánlatainak pedig december 30-ig kell befutniuk a Salzburghoz. A kivásárlási ára 25 millió euró, ezt az összeget egyben kell kifizetnie Szoboszlai jövőbeli csapatának.

A játékost az elmúlt időszakban leginkább a Lipcsével hozták szóba, de az Arsenal érdeklődése is már hónapok óta ismert, néhány napja pedig állítólag Zidane személyesen hívta fel a játékost.

A Sky az egyik legnagyobb tehetségnek nevezi Szoboszlait, azt írja, hogy továbbra is a Leipzig tűnik befutónak, főleg a BL-kvalifikáció után, közben az Arsenalnak épp egy Szoboszlaihoz hasonló tízesre lenne szüksége. A Real Madrid és a Bayern is figyeli a játékost, a két topklub azonban csak nyáron igazolná le Szoboszlait.

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.