Nate Diaz három év után visszatért, egyhangú pontozással nyert, majd kihívta Jorge Masvidalt.

Az egyik legnépszerűbb UFC-bunyós, Nate Diaz három év után visszatért a ketrecbe. Conor McGregor első legyőzője váltósúlyban a korábbi UFC-bajnok Anthony Pettis ellen harcolt, és hozta azt, amiért imádják a szurkolók.

Vagyis eseménydús meccs és sok adok-kapok. Diazon egyáltalán nem látszott a hároméves kihagyás, magához képest aktívan kezdett, már az első menetben földre vitte Pettist. A harmadikban pedig leütötte, nagyon kevés kellett volna a KO-hoz, Pettis végül megmenekült, de az nem volt kérdés, pontozással ki nyeri a meccset.

UFC Europe on Twitter

We're swinging through Round 2️⃣! 😤 Non-stop action here at #UFC241! 🔥 https://t.co/HQ5Ax7Oahr

Diaz a győzelme után kihívta azt a Jorge Masvidalt, aki eddig az év bunyósa: Darren Tillt és Ben Askrent két zseniális KO-val verte idén.

Diaz azt mondta, mindketten igazi gengszterek, akarja a Masvidal elleni bunyót. A helyszínen egyébként jelen volt Masvidal is, és az ő testbeszéde is arról árulkodott, hogy benne lenne egy Diaz elleni meccsben. A UFC meg valószínűleg összehozza a Diaz–Masvidalt, két borzasztóan népszerű versenyzőről van szó, garantált lenne a magas nézettség.

UFC 242 főmeccsén közben ez történt:

(Fotó: Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon