Egy kép többet érhet száz szónál is – és mi most megmutatunk egy csomó képet. Szocsiban már fellobbant az olimpiai láng, a versenyzők elfoglalták szállásukat a faluban, zajlanak a versenyek. Eközben a Twitteren beleshetünk a kulisszák mögé, újságírók és versenyzők posztolnak egészen hihetetlen fotókat. Szocsi nem tűnik jó helynek.

Az oroszok nem aprózták el, a nagyhatalom rendesen ki van tömve mindenféle pénzekkel, így aztán alapvetés volt, hogy a Szocsiban rendezendő XXII. téli játékok lett minden idők legdrágább olimpiája. Már csak az a kérdés, mire költötték. Azt már napok óta láthattuk mindenhol, hogy vécékre nem annyira. Bár az is kiderült, hogy mivel a téma nagyon felkapott lett, régi, vagy nem ott készült képeket is előkaptak. De most (vagy ugye lehet, hogy ez sem most készült) a cseh csajok is kitwittelték, és hát azért még mindig borzongással tölt el minket a gondolat, hogy egy jóféle közös szarás mekkora tímbilding is lehet...

Ahol viszont egyedül kakilhatsz, ott az fedőtől még azelőtt befosol, mielőtt leülhetnél. A Rubik-kocka ehhez képest egy kettes legó.

Akkor hát netre tapsolták el a rubelt? Ugyan.

Más is panaszkodott arra fránya függönyre. Túl sok a baj ezekkel a finnyás sportolókkal, firkászokkal.

Látható, a bútorokkal is spórolnak, meg hát picit a vízzel is. Ezt mondjuk a mieink is szóvá tették egy pezsdítő videóban.

Ez a látvány viszont nem hathatott az újdonság erejében honfitársainknak:

A tűzvédelemre szavuk nem lehet az elkényeztetett vendégeknek, az oroszok elég pöpecül összerakták azt:

Az elektronika és a fűtés viszont picit bizarr arrafelé, nehéz értelmes magyarázatot találni, hogy miért oda tették ezeket. Miért?

De mindenki nyugodjon le, Oroszországban a fű mindig zöld, hisz tudjuk:

És a kajára sem lehet panasz, odafigyelnek ezek a megfelelő fehérjebevitelre, legyen az akármi, mondjuk dzsem:

No de minden rendben, a főnök ott van, figyel:

(Forrás: Twitter)

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Chelsea–Arsenal, a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

És ezt olvastad már?
Talán túl hamar nyilatkozott a vb-döntő után Bíró Attila szövetségi kapitány