Rossi kapitány több mint egy éve kapitány, de ez volt az első felkészülési meccse. Egyből egy vereség. Nagyobb baj ne legyen.

A magyar kapitány kicserélte a kezdőjét, a második sornak pedig nem sokáig ment jól. Pedig kiválóan kezdett Rossi csapata, minden idők egyik leggyorsabb gólját hozta össze a Dibusz – Bese, Lang, Baráth, Korhut – Gazdag, Kleinheisler – Holender, Holman, Nagy D. – Németh K. tizeneggyel felálló csapat.

MLSZ on Twitter

A kezdő 11 Montenegró ellen! Németh Krisztián a csapatkapitány, Dibusz a kapuban, Holman Dávid is kezd. ⚽? #csakegyutt #magyarok #MNEHUN ??-??

Németh, Nagy és Holender volt a labda útja a 90 másodperccel a kezdősípszó után, és a Svájcban légióskodó szélső bebelsőzte. 0–1

Nem sokkal később Holman találta el a lécet, ám később egyre inkább kicsúszott a magyarok kezéből a meccs. Bő fél óta után Koszovics egyenlített is. Tegyük hozzá, nagyon szép támadás végén. 1–1

A 75. percben kaptak egy tizenegyest is a hazaiak, amit be is lőttek. 2–1

Így egy lagymatag meccsen kikaptunk Montenegróban, de Szlovákia ellen egy másik csapat lesz a pályán, személyekben (Szalai, Orbán, Szoboszlai, Lovrencsics, Kádár, Pátkai, Sallai, esetleg Nagy Ádám is játszhat) és motivációban is.

Felkészülési mérkőzés

Montenegró–Magyarország 2–1

(Fotó: MLSZ)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában