Elég meredek interjút adott a korábbi nehézsúlyú világbajnok, Vitalij Klicsko, visszatérne egy Joshua ellen meccs kedvéért. Szerinte legyőzné az angolt.

Anthony Joshua és Vitalij tesója, Vlagyimir nagyszerű meccset bokszolt, ahol az ukrán húzta a rövidebbet, Joshua kiütéssel nyert.


Vitalij a meccsen Vlagyimir edzője volt, és úgy érzi, kicsit az ő hibája, hogy a testvére nem nyert. Klicsko a hatodik menetben leütötte Joshuát, de a sarokból azt a tanácsot kapta, hogy legyen türelmes, ne hajtson rá az angolra. Pedig, ha agresszívebb, akkor befejezhette volna a meccset, végül viszont őt ütötték ki.

„Vlagyimir kikapott Corrie Sanderstől, a következő meccsen kiütöttem Corrie-t, mert mindig megvédem a testvéremet. Úgy érzem, képes lennék, meg tudnám verni Joshuát, és újra a családunké lehetnének az övek. Hiányzik a boksz, a boksz vitt előre, nyitotta ki előttem a kapukat.”

Mondta az idősebb Klicsko, aki szerint Joshuának szerencséje volt Vlagyimir ellen.

Vitalij Klicsko 46 éves, öt éve nem bokszolt. Fénykorában testvérénél képzettebb, jobb bokszoló volt, most viszont egyáltalán nem ő lenne a favorit Joshua ellen. Joshua fiatalabb, erősebb, és megvan benne minden, hogy évekig uralja az amúgy nem igazán magas színvonalú nehézsúlyt.

Vlagyimir nemrég jelentette be, hogy visszavonul:

És ezt olvastad már?
Világbajnoki döntős a női vízilabda-válogatott!
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő