Timo Werner számára továbbra sem jött el az igazi áttörés ideje az angol fociban. A szélvészgyors támadó inkább a kihagyott helyzeteivel hívja fel magára a figyelmet, mint a kíméletlen befejezéseivel, ennek ellenére a Chelsea szurkolói továbbra is támogatják.

A 25 éves csatárt másfél éve vette meg a Chelsea az RB Leipzigtől, Lipcsében 159 meccsen 95 gólt rúgott, de Londonban idáig meg sem tudja közelíteni a korábbi számait, 71 meccsen 18 gólja van. Werner nem klasszikus kilences, szélsőt is szokott játszani, Lukaku érkezésével pedig nincs is egyszerű dolga, hogy ő legyen a Chelsea ékje. Összességében azonban elmarad az elvárt gólmennyiségtől, és a teljesítménye nem közelíti meg azt, amit reméltek az érkezésekor a Chelsea drukkerei.

A kihagyott helyzetek, gyengébb teljesítmény ellenére azonban továbbra is élvezi a Chelsea szurkolóinak támogatását. Most erről beszélt egy interjúban.

„Néha nem értem, miért támogatnak továbbra is ennyire. Csatár vagyok, gólokat akarok rúgni, de sok helyzetet kihagyok.

Nagyszerű érzés a Chelsea szurkolói előtt játszani, a biztatásukkal erőt adnak, még akkor is, ha kimaradnak a helyzetek. Minden meccsen megpróbálok mindent beleadni, és a csapat hasznára válni”

mondta Wernek, akinek az idei bajnokságban 11 meccsen mindössze egy gólja és egy gólpassza van.

A kihagyott helyzeteiről több alkalommal írtunk:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Amikor Jordan odaszólt Magic Johnsonnak