Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

#Trendie címmel zseniális progresszív house-számot raktak össze az évezred egyik legostobább és legarrogánsabb (Pinyővel kiélezett a verseny) magyar fociedzőjének nyögdécselő bullshiteléseiből. Ez járt már az Embernek, Aki Soha Nem Mond Semmit! Vagy ha mond, akkor nettó baromságokat, őzések közé adagolva.

A LokiBlog csinált hülyét, vagyis még hülyébbet Eli bá'-ból, és ehhez kommentet is írtak, amiből kiderül újra, mennyire kedvelik az edző- és szellemfejedelmet. Kondás folyamatosan összetűzésbe kerül a Loki-drukkerekkel, meg most már a riporterekkel is kellően flegma, és ez nem szerencsés olyankor, amikor még a csapat se jó. Sose volt ő okos, de most betelt a pohár a debrecenieknél. A #trendie cím is értelmet nyer, ha meghallgatod a slágergyanús mixet.

Íme a kísérő poszt:

"Kedves szurkolók, focibarátok!

Előre is elnézést kérünk azért, amit tettünk, de reméljük egyetértetek velünk abban: valahogyan mindenkinek fel kell dolgoznia a múltat. A debreceni közelmúltban pedig Kondás Elemér nyilatkozatait látva, olvasva és hallva pedig egyre inkább ökölbe szorult a kezünk és nyakunkon egyre inkább megtáltosodtak az erek. A dühtől, a szánalomtól, a szomorúságtól, a szégyenérzettől. Attól, hogy szeretett csapatunk edzője, akivel sok örömben is volt részünk, előbb a szurkolóknak szólt oda, majd az erről kérdező riportereknek válaszolt pökhendi, már-már edzőhöz és a DVSC-hez nem méltó módon. Az ilyen helyzetekben pedig a feszültség levezetésének az egyik módja az, ha bánatunkat viccé alakítjuk és poént formálunk belőle. S miközben a földön fetrengve nevetünk, sőt, egyenesen röhögünk; az alatt azt kívánjuk: bár soha meg nem történtté tehetnénk és örökre kitörölhetnénk az emlékezetünkből az elmúlt eseményeket. Ilyen ez az élet... Úgyhogy még egyszer elnézést kérünk mindenkitől ezért a kis tréfáért, akinek netalán nem tetszik. Akinek meg mégis tetszik, tegyen annyit, hoyg megosztja, továbbadja és nevet rajta egy jóízűt. Akkor talán mindannyian könnyebben feldolgozzuk majd az elmúlt időszak nyilatkozatait.

Jó szórakozást: a LokiBlog szerkesztői"

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.