Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik a Windows 10 újabb frissítése, amelyben ezúttal igen hangsúlyos szerepet fog kapni a háromdimenziós megjelenítés.

A Microsoft egy új fájlformátum bevezetésére készül, amellyel végleg szeretnék magukat elkötelezni egy felhasználóbarát 3D-tartalomfejlesztő és -kezelő rendszer kiépítése mellett. A Microsoftnak ugyanis végre leesett, hogy a 3D-tartalmak túlságosan is befészkelték magukat a hétköznapi életünkbe ahhoz, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyják. És így bizony egy olyan nyelvre is szükség van, amely

A funkciók egy része a VR-szemüvegekkel is nagy barátságban lesz, de azokra is sok újítás vár, akik még egyelőre még szagolnának bele a virtuális valóságba. Ugyanis egyebek mellett

és így végre valódi tököket növeszthetne, vele együtt pedig a PowerPoint szekerét is betolnák a 3D világába. A változások természetesen a kommunikációs és vizuális eszközök egy részét is érintené. És ez csak az első lépés lenne: a Microsoft idővel szeretné, ha minél több szoftvere 3D-támogatást kapna.

A Windows 10 Creators Editiont minden olyan felhasználó ingyenesen telepítheti majd, aki rendelkezik a Windows 10 jogtiszta verziójával. Aki pedig képtelen lenne várni egészen márciusig, az kipróbálhatja az újdonságok egy részét, amennyiben feliratkozik a Windows Insider programra.

(forrás: Cnet, Microsoft, The Verge)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.