A Samsung a megszokottnál korábban, már február elején leleplezte az idei csúcskészülékeit. Az S-széria három újabb taggal bővült, a tavalyi S10 után ugyanis érkezett az S20, az S20 Plus és az S20 Ultra.

Három új modellről van szó, vagy inkább hatról, hiszen mindegyik telefonnak lesz 5G-s és 5G nélküli változata is, ugyanakkor az S20 és az S20 Plus között egész sok hasonlóság akad, az Ultra pedig az igazi nagyágyú, amelybe egy 108 megapixeles főkamerát raktak, felvértezve egy 48 megapixeles telefotólencsével és egy 10-szeres optikai, valamint 100-szoros digitális zoommal. De a hátlapi kameramodulon is van egy 12 megapixeles telefotó-objektív, valamint egy ToF 3D mélységérzékelő szenzor.

Ha még több infó érdekel, akkor ajánljuk a bemutató anyagunkat:

Teljes pályás letámadásban a Samsung: megérkezett a Galaxy S20

A Samsung rengeteg 5G-s és egy hajlítható kijelzős készüléket is bemutatott, az S20 kamerája pedig egészen brutálisnak tűnik.

Félelmetesen hangzik már olvasni is, hogy mire képes az S20 Ultra, hát még megtapasztalni, hogy mit is tud a valóságban. Egy NBA-meccsre látogatunk el virtuálisan, a hangsúly pedig a brutális zoomon van:

@marekniessnerSPACE ZOOM 100x #samsung #galaxys20ultra #samsunggalaxys20ultra #s20ultra #spacezoom #nba #goldenstatewarriors stephencurry30♬ Get Ready for This (Game Time Mix) - Dr. Cover Band

Ez is érdekelhet:

Egy nappal túl a Honor View 30 Pro launchon

Elstartolt a Honor legújabb View-sorozatú zászlóshajója, amelybe annyi teljesítményt és technikát zsúfoltak bele, amennyit csak tudtak.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés