És nem csak a gamer laptopok vannak terítéken.

Az ünnepi szezon közeledtével a laptopok ára is csökkenésnek indult, vagyis itt a remek alkalom, hogy lecseréljük az elavult gamer és munkavégzésre használt gépeket. Az elmúlt évek során a legtöbb laptopgyártó a munkaerőpiac változásához igazodva bevezette a kifejezetten munkára és alkotásra tervezett laptopjait, így visszafogott, mégis elegáns kialakítású laptopok is kaphatók már erőteljes hardveres felszereltséggel. A gamer laptopok piacán pedig a gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a magas képfrissítésű kijelzők adaptálására, valamint a háttérvilágítással felszerelt billentyűzetek beépítésére.

És itt jön a képbe az igazán remek minőségű laptopjairól és hardverkomponenseiről is híres MSI, amely az év vége közeledtével útjára indította a téli kiárusítását, ahol a gamerek és az üzleti szakemberek egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő megoldásokat.

Ár-értékben a legjobb!

Az MSI Bravo 15 egyesíti a 7 nm-es AMD Ryzen 4000 sorozatú processzor és az AMD RX 5000 sorozatú grafikus megoldás erejét, hogy a legjobb játékélményt kínálja egy kompakt laptop formájában. A 144 Hz-es FullHD kijelző támogatja az AMD FreeSync technológiáját, így páratlan vizuális élményt kínál a legnagyobb csaták során is. Mindemellett a Bravo 15 fémborítással rendelkezik, így a letisztult megjelenése miatt tökéletesen illik a munkahelyi környezetekbe is. A magyar kiosztású, piros háttérvilágításos billentyűzettel felszerelt laptopban egy 512 GB-os NVMe SSD található a kimagasló sebesség garantálása érdekében.

Inteles gamer megoldások kedvező áron

Idén újból kedvezményesen vásárolható meg, az MSI legnépszerűbb gamer laptopja, a GF63 Thin. A 10. generációs Intel Core i5 processzorral felszerelt laptopban a zökkenőmentes játékélmény biztosításáért egy NVIDIA GTX 1650 Max-Q GPU fele, amely a 144 Hz-es Full HD kijelzővel párosítva tökéletes megoldást jelent a népszerű játékok futtatásához. A vörös színű háttérvilágítással ellátott, magyar kiosztású billentyűzet pedig szinte biztos, hogy minden játékos elvárásának meg fog felelni.

Az idén bemutatott Katana GF66 és Sword 15 modellek is részt vesznek a téli kiárusításban. A Katana és a Sword két erőteljes kontrasztot állít egymással szembe a fehér és a fekete színek képében, ezzel megszemélyesítve a neves illusztrátor, Nagano Tsuyoshi* által megálmodott harcosokat. Az új modellek 11. generációs Intel Cor i5 és i7 processzorral, valamint NVIDIA RTX 3050 és 3050 Ti GPU-kkal lettek felszerelve, így lehetővé teszik a legújabb Ray Tracing effektek bekapcsolását is. A FullHD 144 Hz-es kijelzők mellett mindkét laptop 512 GB NVMe SSD-vel lett felszerelve, így mind az operációs rendszer, mind pedig a játékok szempillantás alatt fognak betölteni.

* A japán harcosok öltözetét felidéző laptopok borítását Nagano Tsuyoshi illusztrátor tervezte meg, aki a gamer közösségben leginkább a „Romance of the Three Kingdoms V” borítóképének elkészítésével vált ismertté.

Vásárold meg kedvezményesen az MSI gamer laptopjait ITT!

Az otthoni munkavégzés bajnokai!

A Modern 15 egyaránt ideális megoldást kínál az otthoni munkát végző szakemberek és az egyetemi diákok számára. A 10. generációs Intel® Core™ i3 és i5 processzor, valamint az Intel® UHD grafikus megoldás megfelel a munkahelyi alkalmazások igényeinek, emellett kiváló multimédiás képességekkel rendelkeznek. A Modern 15 laptopok egyaránt elérhetők 256 GB-os és 512 GB-os SSD-vel is. A Carbon Grey alumínium borítású laptopok fehér háttérvilágítású, magyar kiosztású, teljes méretű billentyűzetekkel kaphatók, így kiváló gépelési élményt kínálnak a hosszú munkanapok során is.

A legjobb megoldás üzleti szakembereknek

A Prestige 15 a legigényesebb üzleti szakemberek elvárásai alapján készült. A fehér világítású, magyar kiosztású billentyűzettel, a kiváló minőségű Windows Hello kompatibilis webkamerával és ujjlenyomatolvasóval, valamint a nagy méretű precíziós touchpaddal felszerelt Prestige 15 segít abban, hogy hatékonyabb lehess a hétköznapjaid során. A 11. generációs Intel Core i7 processzor, az Intel Iris Xe és az NVIDIA MX450 grafikus megoldások pedig elegendő teljesítményt kínálnak a nagy teljesítményt igénylő szoftverek számára, beleértve az Adobe tartalomgyártásra tervezett megoldásait is. A mindössze 1,69 kg-os laptopban egy 512 GB méretű NVMe SSD kapott helyet, így a rendszer és az alkalmazások is másodpercek alatt betöltenek.

Vásárold meg kedvezményesen az MSI üzleti laptopjait ITT!

Windows 11 kompatibilitás

Mindegyik laptop támogatja a Microsoft legújabb operációs rendszerét, a Windows 11-et, amely megnövelt adatbiztonságot és egy teljesen felújított kezelőfelületet kínál a felhasználók számára. A Windows 11 a legmodernebb operációs rendszer, amely segít a produktivitásod növelésében. Az MSI laptopok a TPM 2.0 és a secure boot engedélyezésével új szintre emelik az adataid biztonságát és hatékonyan csökkentik a zsarolóvírussal történő fertőzések esélyeit is.

A cikk létrejöttét támogatta az MSI.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés