A Magic Leap lassan elkezdi kiszállítani a régóta várt AR-szemüvege fejlesztői verzióját, ebből az alkalomból pedig egy egyórás videóban mutatták meg, mit tud az a bizonyos csodaszemüveg.

A látottak alapján pedig annyira nem vagyunk lenyűgözve, ugyanis amíg a korábbi demók a padlóból kiugró bálnáról, a levegőből előugró postaládáról és a lakásunkban megelevenedő Star Wars-ról szóltak, addig a mostani bemutatón a Magic Leap egy köveket dobáló gnómmal próbálta kiszúrni az érdeklődők szemét, ami lehetett volna egy jópofa bemutató is, de az biztos, hogy a demókkal az egekig korbácsolt elvárásoknak nem felelt meg.

Sadao Tokuyama@MagicLeaper.unity on Twitter

DEMO MOVIE3 #magicleap #magicleaplive #マジックリープ https://t.co/k5XUbtg8BB

Ha nem kattintottál rá a fenti linkre, akkor mutatjuk még egyszer, mit ígért a Magic Leap:

És mi lett belőle:

Sadao Tokuyama@MagicLeaper.unity on Twitter

DEMO MOVIE2 #magicleap #magicleaplive #マジックリープ https://t.co/3jrbIcjqtg

Persze az is lehet, hogy a Magic Leap nem akarta egyből ellőni az összes puskaport, vagy olyan programot kerestek, ami száz százalékosan jól működik élesben is. Amikor a Wired újságírója egy exkluzív teszten kipróbálhatta a szemüveget, elég jó véleménnyel volt róla, de ha nekünk lenne egy évek óta várt csodaszemüvegünk, akkor az első nyilvános bemutatón mindent odapakolnánk, amink csak van.

És ezt olvastad már?
Itt a legjobb közösségi oldal: csak napi egyetlen képet enged megosztani