Mind tudjuk, hogy az operációs rendszer frissítése hasznos, de néha elég idegőrlő tud lenni, ha a legrosszabbkor fog neki, és ki kell várnunk a végét. Miért is akarná bárki, hogy úgy nézzen ki a gépe, mintha végeláthatatlanul frissítene?

Az Update Faker épp azt tudja, mint amit a neve is sejtet: a géped úgy néz majd ki, mintha rendszert frissítene, akkor is, ha épp nem azt teszi. De mire jó ez az egész? Ha például egy kicsit lazítanál a munkahelyen, de a főnököd mindig rajtad és a gépeden tartja a szemét, akkor beadhatod neki, hogy te ugyan ezerrel dolgoznál, de a géped ugye éppen frissül. Csak válaszd ki a gépnek megfelelő operációs rendszert, és tedd ki teljes képernyőre!

Másrészt egy gyanútlan kollégádra is a frászt hozhatod azzal, hogy a gépére varázsolsz egy kamu rendszerfrissítést, ráadásul minden elveszett, amin eddig dolgozott, az oldalt ugyanis

úgy programozták, hogy Entert vagy Space-t nyomva még egy kék halált is eljátszik.

A tanulság: mindig zárd le a géped, ha nem vagy előtte, ezt a Windows gomb + L megnyomásával (Mac OS-en Ctrl + Shift + Power gomb) pofonegyszerűen megteheted. Az oldal készítői azt mondják, hogy akit egyszer megvicceltek vele, legközelebb gondoskodik majd a gépe biztonságáról, ezért az Update Faker szerintük a leghasznosabb haszontalanság, ami létezik.

Ez is érdekelhet:

Végre kiderült, miért kék a kék halál a Windowson

Lehullt a lepel a kultikus hibaképernyőről.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában