És még egy új kütyüt is piacra dob az Apple.

Az Apple kedd este megtartotta évindító rendezvényét, amelyen Tim Cook több dolgot is bejelentett:

  • Péntektől egy új színben is kapható lesz az iPhone 12 és az iPhone 12 mini, méghozzá lilában – további infók és árak ITT.
  • Jönnek a bivalyerős iPad Prók 11 és 12,9 hüvelykes – MiniLED technológiára épülő – képernyőkkel, 12 megapixeles széleslátószögű kamerával, akár 2 terabájtos tárhellyel és természetesen M1-es chippel, na meg persze 5G-vel – további infók és árak ITT.
  • Újratervezték az iMacet, amit azon kívül, hogy a szupergyors M1-es chippel vérteztek fel, 24 hüvelykes 4.5K-s Retina kijel­zőt kapott. A gép, amit igencsak vékonyra (11,5 mm) és könnyűre (alig 5 kg) terveztek, több színben is kapható lesz, válogathatsz majd a kék, zöld, rózsaszín, ezüst, sárga, narancssárga, lila közül – ezzel az Apple gyakorlatilag visszatér a gyökereihez – további infók és árak ITT.
  • Tényleg piacra dobják az AirTaget, ami lényegében egy nyomkövető lenne. Ezt a leginkább egy kulcstartóra, vagy egy üdítős üveg kupakjára hasonlító kütyüt bármire rá tudod rakni, amit nem szeretnél elveszíteni – ezeket a tárgyakat pedig az Apple Find My alkalmazásával lehet majd megkeresni – további infók és árak ITT.
  • Erőművesítették Apple TV-t, ugyanis már A12-es proci gondoskodik majd róla, hogy egészen biztosan ne szaggassanak be a 4K-s videók, a teljes moziélményről pedig a Dolby Atmos hangzás gondoskodik majd. A készülék egyébként Sirivel – azaz hangvezérléssel – és távirányítóval is vezérelhető, ami ráadásul újrahasznosítható alumíniumból készült – további infók és árak ITT.

Ha már Apple:

(Fotó: Apple)

És ezt olvastad már?
Ha egészen abszurd összeget költenél egy telefonra, ez az iPhone éppen neked való