Mindenki szeret dobolgatni néhanapján, és a legtöbb embert az sem zavarja, ha történetesen egyáltalán nincs ritmusérzéke. A Freedrum légdobjával pedig mostantól bárkinek megmutathatod, hogy mennyire nem zavar.

A Freedrum ugyanis elfér a zsebedben is, így bárhová magaddal viheted a dobkészletedet. Ha megjön a kedved egy kis csapkodáshoz, nincs más dolgod, mint hogy a szenzorokat felhúzd az ütőkre, és már mehet is a metál a kávézóban, az orvosi váróban vagy a postán, sorban állás közben.

Extraként a lábadra is csatolhatsz érzékelőket, így már tényleg csak egy vagon szárazjégre lesz szükséged a tökéletes illúzióhoz.

A készlet hivatalosan csak iOS-es készülékekkel működik, de a készítők szerint Windows 10-zel vagy OS X-szel sem megoldhatatlan összekötni (Androidnál viszont a hang csúszása miatt nem lesz tökéletes az élmény).

A Freedrum 89 dollárért, vagyis jó 25 ezer forintért rendelhető a Kickstarterről, de mivel a gyártáshoz egy komplett gyártósort is fel kell húzniuk, ezért a végleges terméket csak jövő augusztusra ígérik.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában