Egy hordozható projektor egészen új dimenziókat nyit a filmnézésben.

Kell hozzá maga a cucc, meg áram, egy sima felület, és ennyi. Hogy a vászonként használt felület milyen színű, milyen szögben lehet hozzá képest elhelyezni a projektort, teljesen mindegy, a Samsung Freestyle ezeket megoldja, úgy keveri a színt, állítja a vízszintet, keretezi a képet, ahogy az optimális. Innentől tehát csak rajtunk múlik, találunk-e ez adott helyzetnek megfelelő tartalmat. Adunk néhány tippet.

Edzés közben

Mindegy, hogy otthon edzünk, vagy többedmagunkkal, teremben, motiváció biztosan kell, vagy legalább valami, ami elvonja a figyelmet arról, hány kilométert kell még futnunk egy gumiszalagon, vagy hány szériát kell még teljesítenünk az edzéstervből. Ez nem feltétlenül saját, izzadó tükörképünk – mennyivel jobb egy pörgös koncertfelvétel, egy sportközvetítés, bármi, ami nem terheli az agyad, de dinamizálja a tested!

Születésnapon, esküvőn

Megvan az a rész, amikor képeken ismerheted meg az ifjú pár közös életének addigi szakaszait álló- és mozgóképeken? Vagy egy kerek születésnapon ugyanez, egyéniben?

Ha te szervezed a partit, nem kell tévét keresned vagy vásznat a hagyományos projektorhoz, csak lerakod a Freestyle-t, rádugod a tartalmat, aztán jöhetnek a könnyezős-nevetős pillanatok!

Meccsnézés a haverokkal

Kimenni egy meccsre nagy élmény – főleg, egy jó meccsre –, de egészen biztosan több a jó meccs, mint amennyit lehetőségünk van a helyszínen végignézni. Ezért szoktunk összejönni a barátokkal, hogy kulturált szórakozás keretében, csapvízzel és ropival a kezünkben, közösen, csendesen szurkolhassunk. Eddig ezt vagy valamilyen nyilvános helyen, egy kivetítő előtt tettük, vagy valamelyikünk tévéjén – de egy hordozható projektorral bárhol megtehetjük, nappaliban, műhelyben, kertben, például sütögetés közben, akár a kompatibilis mobilunkkal vagy a Samsung tévénk képernyőjének tükrözésével.

A zöldben

Általában azért vágyódunk a természetbe, hogy kiszakadjunk a túlcivilizált világból. Ám attól még, hogy végre jó levegőt szívunk és tücsköket hallgatunk, nem a szomszédot, még megnézhetünk egy filmet! Ha nem vagyunk mindentől távol, és van áram, válasszunk valamilyen, a The Blair Witch Project-nél nyugodtabb kikapcsolódást nyújtó alkotást!

Kikapcsolódáshoz

Bizonyítottan jó hatással van a szervezetünkre, ha relaxálunk, elengedjük a napi stresszt, és megpróbálunk a problémák és teendők helyett inkább befelé figyelni. Ez egyáltalán nem könnyű, de nagy segítség lehet, ha választunk egyet az interneten végtelen mennyiségben elérhető relaxációs hangokból, zenékből, és egy nyugodt helyiségben, hanyatt fekve hallgatjuk, közben pedig nézzük a plafonra vetített nyugodt, természeti képeket. Ha elalszunk, az is tökéletes.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Samsung.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A lézerfizika kiemelkedő eredményeinek állítottak emléket Szegeden

Eltitkolta a pilóta a depresszióját, szándékosan vezette hegynek a repülőgépet, 150 ember halt meg 2015-ben

További cikkeink a témában