A “Leia AI Website Builder” weboldal-készítő a mesterséges intelligencia segítségével készíti el a kívánt oldalt. Azért a biztonság kedvéért manuális webszerkesztőt is intergráltak a rendszerbe.

MI mindenütt

Az egyszerű drag and drop weboldal-építők közelmúltbeli hulláma nagy előrelépést jelentett a low-budget webdizájn bárki számára elérhetővé tételében, és van újabb fejlesztés is. Mi is lehetne más a következő lépés, mint a mesterséges intelligencia. A Leia AI Website Builder készítői azt ígérik, hogy 60 másodperc alatt elkészíthetjük teljesen működő, professzionális minőségű weboldalunkat. 

A Leia rendszere az egyszerűségre épít. Hangparancsokkal vagy néhány gépelt kulcsszóval megadhatjuk, mit szeretnénk látni, milyen típusú webhelyet szeretnénk létrehozni. Leia erre válaszul feltesz néhány kérdést, majd indulhat a munka. Néhány másodperc alatt Leia elkészül a teljes webhellyel, és ha nem tetszik, simán kérhetünk egy újat, és a Hercegnő megpróbálja újra. 

A szoftver a leírása szerint több mint 1 centillió (ez tíz a 303. hatványra emelve, és a legutolsó olyan számnév, ami “illióra” végződik) egyedi jellemzőt képes előállítani.

A Leia szoftverébe, “biztos ami biztos” azért beépítésre került egy webszerkesztő, amellyel megváltoztathatjuk a szöveget, hozzáadhatjuk a saját képeinket, módosíthatjuk a stílus elemeit és még sok mást, persze mindezt a kódolás ismerete nélkül.

A Leia elméletben úgy alkot webhelyeket, hogy azok tökéletesen jelenjenek meg a telefonok, táblagépek vagy asztali böngészők felületein egyaránt, és ezen platformokon keresztül akár webhely-frissítést is végezhetünk.

A Google Play felületén a cikk megírásakor 100e+ letöltéssel rendelkező app értékelése 4.1/2600 ami jónak mondható, a visszajelzések között akad pozitív és negatív egyaránt, pozitívumnak értékelhetjük, hogy gyorsan, és pozitív attitűddel válaszolnak minden kritikára. A pro változathoz hirdetésmentességet, e-kereskedelmi támogatást, és egyedi domaint adnak.

(Forrás: Heyleia Képek: Leia)

Kövesd a Rakétát, a Player jövőmagazinját!

Tavaly év végén startolt el a Player új magazinja, amiben kiemelten foglalkozunk a legérdekesebb technológiai és tudományos újdonságokkal, az autózás jövőjével, a megújuló energiával, a klímakérdéssel, és még számtalan olyan izgalmas trenddel, ami a következő években meghatározó lehet. Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában