Nem vagyunk fotosop-művészek, ezért talán nem lesz annyira nehéz kiszúrni. Bizony, az az űrhajó ott a Tie Fighterrel szemben nincs rajta az eredeti képen. Na de milyen űrhajó ez?

Hát semmilyen, ez ugyanis a Netgear új wifi-routere, ami szerintünk teljesen feltűnésmentesen olvadna bele a Csillagok háborúja bármelyik tetszőleges jelenetébe. Nézd:

A routerhez képest elképesztően menőn kinéző és legalább annyira menő nevű Nighthawk AX8 és AX12 ráadásul nem akármilyen routerek, hanem wifi 6-os routerek - ennek köszönhetően valóban olyan, mintha a jövőből érkeztek volna, hiszen a hivatalos nevén 802.11ax szabványt jelenleg nagyjából egy eszköz sem tudja prezentálni.

Az újfajta wifi előnyei között említhető, hogy valamivel (kb 37%-kal) gyorsabb lesz, mint az eddigi szabványok, viszont sokkal gyorsabbnak fog érződni, mivel ügyesebben tudja kezelni az egy hálózatra csatlakoztatott eszközöket. Ha valamilyen okból mégis vennél hatos wifi-routert, akkor az AX8-at már most is megveheted 400 dollárért (114 ezer forint), az ennél is drágább AX12-re viszont még várnod kell néhány hónapot.

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen