A Honor 50-széria elég jó versenyzőnek tűnik középkategóriában. És még csak azt se lehet mondani, hogy olyan kis semmilyen.

A Honor levált a Huaweiről, hogy ne kelljen lemondania a Google-ről, így a Honor 50-eken már Google applikációkkal lehet találkozni, és ezzel újra belépett a komolyan vehető ligába. Úgy meg pláne, hogy a Honor 50, Honor 50 SE és a Honor 50 Pro olyan funkciókkal és hardverrel jön, hogy könnyen kedvencekké válhatnak.

Az 50, az 50 SE és a Pro közül az utóbbi az érdekesebb, vele és az alapmodellel a cég a vloggereket szeretné megszólítani. A kamerakialakításuk nagyon egyedi, a gyűrűs kialakítás kissé talán csajos, de feketében azért inkább unisex, mondjuk egy jeges kristály színben, csillogósan már menthetetlen. Előlapi dual kamerával rendelkezik, a 12 MP-es videokamera 100-fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű szelfiket lő. Ha megfordítod, csodát látsz, a Honor 50 ugyanis négykamerás hátlapi megoldással érkezik, amely tartalmaz egy 108MP-es főkamerát, egy 8MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró készítésére alkalmas és egy 2MP-es mélységérzékelő kamerát. A Honor 50 Pro rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely az azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni.

Az alapmodell 6.57-es, a Pro pedig egy 6.72-es AMOLED kijelzővel érkezik, amik támogatják a 120Hz-es frissítési rátát és a 300Hz-es érintéses mintavételi arányt. A Honor 50 egy 4300 mAh-s, míg a Honor 50 Pro 4000 mAh-s akkumulátorral érkezik, a töltés villámgyors, az alapmodellnék 66W, a Pro modellnél akár 100W-os töltéssel lehet felhúzni a mobilt, utóbbi esetén akár 90%-ra 20 perc alatt.

Mindkét modell lelke a Qualcomm Snapdragon 778G 5G chip, ha játszol, akkor örülhetsz a GPU Turbo X technológiának, a Pro modell esetén pedig a kettős folyadékhűtésnek. Mindezt állítólag sikerül baráti áron adni, a Pro valahol 170 000 Ft körül lesz odakint. Egyelőre Kínában lehet majd kapni júliustól, hozzánk később jut el, egyelőre nem tudni, mikor, de vélhetően pár hónappal később. Azonnal jövünk majd teszttel, ha megkaparintjuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában