Minden jel arra mutat, hogy a jelenleg forgalomban lévő iPhone 5 elég rövid ideig ülhet a képzeletbeli trónján.

Az Apple idén szeptember 12-én jelentette be a sokak által várva várt iPhone 5-öt, melyre szeptember 14-étől lehetett leadni előrendeléseket, a nemzetközi forgalmazás pedig szeptember 21-én kezdődött meg. Magyarul a legújabb almás mobil még nincs jelen két hónapja a kereskedelmi forgalomban, ettől függetlenül máris felbukkantak az első híradások a készülék utódjával kapcsolatban.

A kínai nyelvű Commercial Times értesülései szerint a távol-keleti gyártósorokon várhatóan már a jövő hónapban, vagyis decemberben meg fog kezdődni az állítólag iPhone 5S nevet viselő újdonság próbagyártása (50–100 ezer példány). Amennyiben minden jól megy, a sorozatgyártás valamikor 2013 első negyedévében startol, az új termék pedig várhatóan még tavasszal ott landolhat a boltok polcain. Jól értesült források azt is tudni vélik, hogy az iPhone 5S debütálását követő negyedévben az ötödik generációs iPad tablet is bemutatkozik majd.

Az iPhone 5 ugyebár vékonyabb, hosszúkásabb és gyorsabb lett, mint elődje, az iPhone 4S, ezen kívül pedig nagyobb lett a kijelzője és vadonatúj rendszercsatlakozót is kapott. Az iPhone 5S-ről jelenleg szinte még semmit sem lehet tudni, mindenesetre az újdonság elnevezése arra enged következtetni, hogy ezúttal csak relatíve kisebb változtatásokat fog végrehajtani az Apple.

Tovább:
A techrovat újdonságaihoz
A Player legfrissebb cikkeihez
Így okosíthatod régi hangrendszeredet

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Érdekes trükkhöz folyamodott az Apple, hogy rábírja az új iPhone-ok megvásárlására a felhasználóit

Elon Musk legújabb kirohanásában az iPhone használatának betiltásával fenyegetőzik

További cikkeink a témában