Ritka simán nyerte a nyitómeccset Oroszország

Ahogy sejthető volt, unalmas meccsel kezdődött a világbajnokság, a kevésbé gyenge Oroszország végül simán átlépett a harmatgyenge Szaúd-Arábián.

Annak ellenére, hogy láthattunk gólokat, sőt szép gólt is, mégis olyan volt a nyitómeccs, ami alatt remekül lehetett aludni egyet. Ha ez nálad is megtörtént, akkor segítünk, mutatjuk a lényeget.

Szaúd-Arábia ritka gyenge csapat. Vagy annyira megilletődtek a nyitómeccstől, esetleg a sok orosztól, hogy leblokkoltak, nem tudni. A lényeg, hogy semmit sem mutattak. Viszont ezzel szemben az oroszokat sem vádolhatjuk azzal, hogy erősek lennének, de az arabok ellen ez is elég volt egy sima győzelemhez.

Jurij Gazinszkij 1–0, 12. perc

Gyenyisz Cserisev 2–0, 43. perc

Cserisev és Gazinszkij is pályafutása első válogatott gólját szerezte. Mi több, Cserisev lett az első játékos, aki a világbajnokság nyitómérkőzésén csereként beállva gólt rúgott.

FIFA World Cup 🏆 on Twitter

With that goal @Cheryshev becomes the first substitute to score in an Opening Match of the FIFA #WorldCup #WorldCup #RUS #RUSKSA

A harmadik góljukat Dzjuba szerezte, akinek viszont lényegesen jobbak az arányai, 24 meccsén ez volt a 12. gólja. Egyébként ő is csereként állt be, akárcsak Cserisev.

Artyom Dzjuba 3–0, 71. perc

Hogy ne Cserisev első gólja legyen a legszebb, arról Cserisev gondoskodott, rúgott még egyet: jobb küllővel felrakta a hosszúba, zseniális mozdulat volt. A Villarreal támadója tehát nemcsak az első gólját, meg a vb-nyitányok első gólját szerezte, hanem rögtön duplázott is.

Gyenyisz Cserisev 4–0, 91. perc

Ezzel nem volt még vége, a legnagyobb orosz tehetség, Golovin még betekert egy szabadrúgást is. A 22 éves középpályást nem véletlenül kerülgeti a Juventus és az Arsenal is.

Alekszandr Golovin 5–0, 93. perc

A csoport másik meccsén Egyiptom és Uruguay játszik pénteken. De ki nyeri a csoportot?

A-csoport, 1. forduló

Oroszország–Szaúd-Arábia 5–0 (2–0)

(Fotó: FIFA / Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon