Egy friss felmérés szerint a kanadai fiatalok jelentős része nem tudja élvezni a szexet

Azt hinné az ember, hogy a 20 év körüliek imádják a szex nyújtotta élvezeteket és megállás nélkül habzsolják az életet, ám ez nem teljesen igaz. Kanadában legalábbis komoly gondok vannak ezen a téren.

Ez derül ki a helyi University of New Brunswick kutatásából, amelynek keretein belül 16 és 21 év közötti kanadai fiatalokat vizsgáltak. Az eredmények pedig elkeserítőek, hiszen az adatok szerint

Lucia O'Sullivan pszichológus professzor a nagyjából 400 fős minta alapján arról értekezett a tanulmányában, hogy a fiúk nagy arányban számoltak be alacsony fokú szexuális elégedettségről, merevedési problémákról, a lányok pedig arra panaszkodtak, hogy nehezen jutnak el a csúcsra, illetve fájdalmat okoz számukra az együttlét.

Persze ezek a gondok javarészt abból adódhatnak, hogy az érintetteknek még nincs tapasztalata ilyen téren, ám az, hogy már ilyen fiatalok is sokan érdektelenségre és a szexuális izgalom hiányára panaszkodnak, az mégiscsak komolyabb gondokat sejtet a háttérben. O'Sullivan szerint a megoldás az oktatásban rejlik, a fiatalságnak egyszerűen meg kell tanítani, hogyan tehetik a szexet élvezetessé.

Ne felejtsük el azt sem, hogy egy másik - hasonló jellegű - felmérésben is a rangsor végén végzett Kanada, ahol az emberek 15 százaléka még soha nem tapasztalt orgazmust.

Már mondjuk is, hogy a világ mely országaiban élik át a legjobb orgazmust

Azt már az elején el kell árulnunk, hogy nem Budapest lett a világ szexfővárosa. Pedig szerintünk abszolút egyértelmű, hogy itt élnek a legtökösebb férfiak, a magyar nők pedig nem pusztán a legszebbek, de bizony a legszerencsésebbek is. Nem igaz, urak?

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon