Egy igazi kalandor, aki nyakig megmerítkezett a magyar kulinária fertelmes bugyraiban.

Kristen Sarah két hete töltött fel egy videót az oldalára, amelyben bejárta Lengyelországot, Szlovákiát és Magyarországot.

Soha lángos még nem tűnt ilyen gyanúsnak

Nem mondhatnánk, hogy túlságosan nagy bizalommal méregette volna nemzeti eledelünket, a lángost, kicsit olyannak tűnt, mintha a lángos a rohasztott cápauszonyleves, vagy félig kikelt madárembrió, a balut közép-európai ekvivalenese lenne. Szerinte zsíros, és palacsintára hasonlít, és mivel a hölgy glutén és laktózérzékeny ("I can't eat gluten, I can't eat dairy", tehát "nem ehetek glutént, nem ehetek tejtermékeket" - mondja), ezért a tejföl meg a sajt nem neki való, de

„meg kell szenvedni, ha az ember új dolgokat akar kipróbálni”

– mondotta.

Íme a videó:

Ezek után egy vegán étteremben folytatódik a kaland, ahol egy töltött káposztát próbál ki – természetesen hús nélkül – mint említettük: vegán étterem. A hagyományos magyar ízvilággal tehát ezúttal sem sikerült megismerkedni.

„Nagyszerű dolog úgy hagyományos ételeket enni, hogy közben vegán maradok!”

Khm-khm. Ezek után a barátja egy vegán pizzát rendelt, ami szerintünk nem a legideálisabb választás, ha a magyar konyhát szeretné megismerni az ember, és nem feltétlenül azért, mert vegán.

A vásárcsarnokban igazán belement a sűrűjébe, és hihetetlen bátorságról tanúbizonyságot téve megevett egy fél pogácsát.

Lehet, hogy negatívok vagyunk, de szerintünk elég sok tuti ziccert kihagytak. Ezt az arcot mindenesetre örökre megjegyeztük magunknak.

Mi lett volna, ha egy tál csülkös pacalt tesznek elé?
:)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

További cikkeink a témában
Mutatunk egy őszi fesztivált, ami az újbort és a libás ételeket ünnepli
Hirdetés