Így melegítsd újra a maradékot, hogy olyan legyen, mintha friss lenne

Nem mindegy, hogyan melegíted újra az ebéd/vacsora maradékait, a cél az lenne, hogy megőrizze az ízét és az állagát. Természetesen segítünk, hogy ne csak a csajodat, hanem az ízlelőbimbóidat is maradéktalanul tudd kényeztetni.

Csináld így, és néhány nap után a hűtőből előkapva is olyan lesz, mintha friss lenne:

#Pizza

Hanyagold a mikrót, mert rágós lesz a sajt, a tészta meg megpuhul és teljesen elázik. Helyette inkább 200-230 fokra előmelegített sütőbe tedd be 10 percre.

#Húsok

A lényeg, hogy ne száradjon ki a hús melegítés után, ezért tekerd be alufóliába és úgy tedd be a 160-180 fokra előmelegített sütőbe, kábé 20 perc alatt jó is lesz. A legegyszerűbb viszont, ha egy serpenyőben újra grillezed.

#Zöldségek

200 fokra előmelegítette sütőben 4-5 perc alatt átmelegszenek, locsolja rájuk vizet vagy olajat.

#Tészta

Egy lábasban forralj fel vizet, majd a tésztával megrakott tésztaszűrőt merítsd bele kábé 30 másodpercre. Ha szószos tésztáról van szó, akkor vagy alufóliával lefedett sütőedényben melegítsd újra kábé 20 perc alatt a 180 fokra előmelegített sütőben, vagy egy serpenyőben közepes lángon forgasd át.

 #Leves

Tök kézenfekvő, de azért leírjuk: lassú tűzön forrald fel.

És ha már szóba került a csajod és a kaja...

Orgazmus vagy ínyenc vacsora? Szerinted mit választanak inkább a nők?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon