Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már akkor is okkal bonthatsz pezsgőt, ha egy orgazmust adtál neki: adj egy ötöst, gratulálunk! De ha emelnéd a tétet és az első jackpot után megint feltennéd az összes zsetonodat all-in a vénuszdombra, akkor jól figyelj, itt a manuál.

1: Teremts túlfűtött szexuális hangulatot

Ahogy egy jó ebédet sem lehet úgy elkészíteni, hogy mosatlanul, vágatlanul, fűszerezetlenül beledobálod nyersen a hozzávalókat egy lábosba oszt' vársz, majd lesz valami, úgy a szex sem lesz túl Michelin-csillagos élmény, ha mindenfajta erotikus vibrálás nélkül bele akarsz vágni. Szóval ahelyett, hogy egy csábos: Nagyon teccessz, kúrunk?-ot próbálsz meg, inkább készítsd elő egész nap a terepet az esti aktusra - hogy már doboljon az asztalon a türelmetlenségtől.

Szexuális célzású üzengetések, közös vacsi közben bókok és asztal alatti apró simogatások és a többi finom ravaszság: ha a nő már a konkrét aktus előtt iszonyatúan rá van pörögve a dologra, nagyon-nagyon könnyen el fogja érni az első orgazmusát és sokkal több esélyed van ilyenkor egy másodikat bejátszani. Mondjuk is, hogyan, de tudatosítsd az előjáték és a szexuális vágy felkeltésének a fontosságát – nem minden szexszel kapcsolatos dolog történik szex közben!

2: Hagyd függőben

Miután elérte az első orgazmusát, hagyd a csiklóját pihenni. Az élvezethullám meglovagolása után a nőknek rettentő érzékeny a csiklójuk, a legkisebb érintéstől is hasra fog fordulni, hogy hagyd békén. DE! Ez nem azt jelenti, hogy teljesen hagyd békén: a klitoriális részhez tényleg ne érj, de egyébként viszont a belépőjegyed a második orgazmusához az, ha az első után finoman kényeztetve függőben hagyod.

Aranyszabály, hogy a nőknek gyakran kell az, hogy megéhezzenek; hogy egy kicsit húzzák előttük a mézes madzagot. Miért? Azért, mert ez nagyon ritkán történik velük szexuálisan. A nők legtöbbször azt tapasztalják meg, hogy egy férfi rájuk akarja vetni magát, mindentől függetlenül – azt az esélyt viszont ritkán kapják meg, hogy úgy felforrjon bennük a vágy, hogy már ők húzzák oda a férfi kezét. Szóval az első orgazmusa után gyengéden csókold, cirógasd a testét finoman az ujjbegyeiddel, kezdd el izgatni alig hozzáérve a mellbimbóját, simogasd a combja között – de ne ott – markolj a hajába és húzd hátra a fejét, csókold végig a nyakát; erotikusan mássz rá úgy, hogy kerüld ki a direkt erogén zónákat. Ha az első orgazmusa után nem folytatod a játszadozást, simán be fog aludni (akár egy férfi), viszont ezzel a kéjesen-alig-hozzáérősen-kínzó függőben tartással simán megalapozod a második menetet.

3: Valami új

A második orgazmus nem az első még egyszer, hanem egy totál különböző csúcsraérés. Nem vicc, nem túlzunk, a nők második orgazmusa közel összehasonlíthatatlan az elsővel. Miért? Mert ahogy a férfiaknak is változik a péniszük elég látványosan izgalmi állapotban (és a merevedésnek is jó pár keménységi fokozata van), úgy a nők csiklója is folyton rendeződik az izgalmi hatásra, a csúcszónák lejjebb és feljebb vándorolnak. Általában a második orgazmust a nők nem abban a pózban érik el, ahogy az elsőt; attól a fajta stimulálástól másodjára hiperérzékenyek lesznek. Tippünk: G-pontot érintő szexpózok; leginkább a kutyapózt ajánljuk, vagy azt, hogy a nő legyen fölül (de ezt az első orgazmusa után nem fog akaródznia meghúzni) és finom, nagyon-nagyon finom csiklóizgatás, körkörös, két ujjbegyes mozdulatokkal, olyan gyengén, mint a pillangóláb a virágon vagy ha jobban érthető mint Legolas a törpök fején a Hobbitban; szinte ne is érezze, de azért birizgálja. Vagy ugyanez egy vibrátorral, a legalacsonyabb fokozaton.

Ha hallod és látod az újrakeltett izgalom egyértelmű jeleit (feszülő hát, sóhajok, beléd vagy a lepedőbe markol stb.) akkor SE menj rá keményebben a csiklójára, hagyd meg ebben a kínzóan alig-hozzáérésben. Úgy tűnik, mintha azt akarná, de valószínűleg a teste nem ezt kívánja; túl sok lenne a csiklójának, ha még egyszer erősebben izgatnád. Lassú, finom lepke-legolasláb körzések; meg fog őrülni tőle, olyannyira, hogy hopp! meg is csináltad a második orgazmusát.

Persze minden nő máshogy működik, de a vágy felkeltése és fenntartása mindannyiuk számára ugyanolyan izgató és szexi – ha ezeket a ravasz trükköket beveted, akkor könnyen elérheted, hogy egy aktus alatt többször is elélvezzen – ami pedig nem csak neki extrémjó, hanem neked is orbitális egónövelő, méghozzá jogosan. Ha pedig sikerült, akkor egészségére kapitány úr, tisztelgünk. Cheers!

Még több szextippet szeretnél? Állunk rendelkezésedre

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.