Ha azt hitted, hogy gyors vagy a konyhában, akkor tévedtél. Forradalmi innováció!

Jól néz ki, azonban hozzá kell tennünk, hogy ez a művelet vagy csak keményre főtt tojással működik, vagy mi vagyunk pechesek, ugyanis a fújás után a lágy tojás sárgájának mintegy harmada a tenyerünkben landolt. Egyértelmű, hogy mire eljutunk a bejátszásban látható szintre, sokat kell gyakorolnunk. Soha nem volt ennyire releváns a szólás: ha tojást akarsz fújni, fel kell törnöd pár tojást.

Na de mi a helyzet a krumplival?

(Forrás: waitless.org)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

További cikkeink a témában
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Hirdetés