Ez az a villa, amit napi egymillió forintért bérelnek az Exek az édenben kedvéért

Mondjuk úgy, hogy nem a mi árfekvésünk, de nem bánnánk, ha az lenne. Megmutatjuk, hol játszódik az Exek az édenben. Kicsit csorgatjuk a nyálunkat.

Balin az élet, sej, nagyszerű, főleg, ha van egy szuper villád, vagy legalább bérelsz egyet. A Viasat Exek az édenbenje egy olyan helyszínen játszódik, ami messze Bali legszebbje, még akkor is, ha a környék tele van szebbnél szebb épületekkel. Az épület egyébként Nusa Dubában található, és nem nehéz mellette találni hasonlóan szépeket, de állítólag a kilátás pazar, a design pedig remekül ötvözi a modern építészeti megoldásokat a balinéz hagyományokkal. Nem pici a villa, összesen 7 lakosztály található benne, mindegyikhez tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, terasz, erkély, vagy saját kertrész, a földszintiekhez egy kisebb, saját használatú medence. Mondjuk kell is a hely a játékosoknak.

Nagyjából egymillió forint a napi bérleti díja, ami egészen elképesztő ár, bár ha jobban belegondolsz, ilyen exkluzív helyszínen fekvő orbitális házat nyilván nem lehet bérelni fillérekért. Amellett, hogy a játékosoknak el kellett férnie, azért kellett a hely a stábnak is, nagyjából 50-en dolgoztak a helyszínen (plusz egy tízfős kiszolgáló személyzet), ami elég sok, még egy ekkora villában is. Vicces amúgy, hogy a játékosok nem használhatták a villa minden pontját, el kellett zárniuk ugyanis előlük azokat a helységeket, ahová elbújhattak volna a kamerák elől. Így már nem csilliárd négyzetméteren mehetett a kavarás, hanem csak milliárd négyzetméteren. Mindegy. Van egy rakás fotónk a villáról, meg is mutatjuk őket, ha van kedved, és többmilliód, akkor vedd ki bátran a Shanti Residence-t, és feltétlenül küldj nekünk fotót arról, hogy mennyire magas az a magasélet arrafelé.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon