Pozitívnap – Optimista-e vagy?

Vannak emberek, akiknek elege van az egymás nyakára hányó celebekből, a politikából, a negatív hírekből… na nekik készül ez az oldal.

Az optimista ember veszélyeztetett faj lett Magyarországon, de ez nem azt jelenti, hogy a pozitív életszemlélet disszidált volna az országból, csak éppen nem annyira divatos, mint egy jól megkomponált diszkósláger. Ha megnézünk egy átlagos hírportált, az első 20 cikkből 22 valószínűleg arról szól, hogy valaki (aki a Dopeman) beszólt valakinek (aki a bárki), bevezették a műanyag lambéria-adót, vagy hogy machetével gyilkolta le családját a baranyai rackajuh. Nem túl felemelő. A Pozitív Nap az országban elsőként leszámol ezzel a gondolkodással, és csak olyan híreket hajlandó megjelentetni, amelyekben az előbb említett sokkhatások még csak nyomokban sem jelennek meg.

A Pozitív Nap olyan átfogó oldal, ami az élet szinte minden területéről kiemeli az újdonságokat, tiszteleg a szenzációs teljesítmények előtt, de nem kenyere a szenzációhajhászás, illetve a jelentéktelen események felfújása. Az oldal a belföldi és külföldi események bemutatása mellett a gazdaság, a kultúra, a technika és a sport történéseivel is foglalkozik. A csapat azt vallja, hogy léteznek érdekes, sok embert megmozgató témák a bulvárvilágon kívül is, és pont ezek azok a dolgok, amelyekkel foglalkoznunk kellene. Pontosan ezért elkötelezett hívei a pozitív gondolkodásnak, és azért dolgoznak, hogy olyan naprakész híreket kapjunk, amik nem verik ki a biztosítékot, de mégis aktuálisak. Olyan hírekről beszélünk, amelyek akár hasznosak is lehetnek az életünk szempontjából, nem csak kiszolgálni akarják a kisebb-nagyobb gonoszkodó vagy kárörvendő énünket. Aki nem hiszi, járjon utána a Pozitív Nap oldalán. Egy kis optimizmus mindenkinek kell…

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon