Itt a bizonyíték, hogy Kevin Hart ellen nagyon nem érdemes blöffölni

Eddig nem is gondoltuk volna, hogy az amerikai színész és komikus pókerben is ilyen tehetséges, most azonban bizonyította, hogy van érzéke a zsugához és működnek a megérzései. Vagy inkább csak egy hatalmas mázlista.

Pókerezés közben elég hasznos tud lenni, ha az ember képes megszimatolni, mikor akarják a csőbe húzni, vagy mikor próbálnak blöffölni vele szemben. Az alábbi videóban Kevin Hart 40 ezer eurót (12.4 millió forint) söpör be a PokerStars Championship Cash Challenge Series keretein belül, mégpedig úgy, hogy király magas lapon kívül semmi nem volt a kezében.

PokerStars UK & IRE on Twitter

Watch @KevinHart4real show his big HART in this unbelievable hand from the brand new PokerStars Championship Cash Challenge Series. Catch more cash game action on @Channel4 at 00:05 Wednesday, January 10th. https://t.co/2BL8CV0PrL

Tudás lenne? A jelek szerint csak mázli, hiszen a színész azt hitte, sora van. A végén még ő maga is meglepődött, hogy megnyerte a kört, de legalább gáláns volt, és kiejtett ellenfelét visszavásárolta a meccsbe, hogy tovább játszhasson. Ilyen az, amikor az óriási mázli óriási szívvel párosul.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon