Nagyon röhögnek a magyar válogatott védőn, aki háromszor próbálja előrevágni a labdát és háromszor rúgja fejbe ellenfelét

Esélyes, ha Kádár Tamás még kétszer kap labdát, technikai KO-val padlóra küldi ellenfelét.

Kádár háromszor próbálta előrevágni a labdát, és háromszor sikerült ugyanazt a játékost fejbe rúgnia, vagyis összejött a fejberúgás mesterhármasa, amit valószínűleg még sehol sem tartottak számon, eddig.

TrollFoci - Kádár Tamás | Facebook

Mondjuk ezek után nehéz azt mondani, hogy nem személyeskedés volt a dologban.

A Lech Poznan végül kikapott a Legia Warszawától (0–2), de nem ezért, hanem mert Nikolics Nemanja kettőt vágott:

Szóval bírod a focit? Akkor miért is nem fogadsz?

(Köszi: TrollFoci)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.