Unod a fejhallgatókat? Akkor a Sony új nyakhallgatóját neked találták ki

A Sonynak eddig sem kellett a szomszédba mennie innovatív ötletekért, elég csak a mindent érintőképernyővé alakító projektorukra vagy a személyi asszisztens robotjukra gondolni, de a legújabb ötletük még ezeken is túltesz: íme a nyakhallgató.

Hogy mi az a nyakhallgató? Hát olyan mint a fülhallgató, csak a fejed helyett a nyakadban van. Vagy nem is, inkább olyan mint egy Bluetooth-os hangfal, csak az asztal helyett a nyakadban van.

Mindkettőnek megvan az előnye, hiszen az SRS-WS1 a fejhallgatóhoz képest jóval kényelmesebb és a séródat sem teszi tönkre, a Bluetooth-os hangfallal szemben pedig megvan az az előnye, hogy elég belőle egy darab, hogy minden oldalról teljesen körülöleljenek a hanghatások.

A hátránya, hogy darabja 400-500 dollárba kerül, ahhoz meg azért elég megszállottnak kell lenni, hogy elpattintsuk egy PS4 árát egy olyan hangszóróra, ami igazából semmi különöset nem tud. Mondjuk tény, hogy a Sennheiser füleséhez képest ez is csak aprópénz, de nem is teljesen ugyanaz a kategória a kettő.

Kipróbáltuk a világ legjobb fejhallgatóját, ami 16 millió forintba kerül

"Jó eséllyel előbb ülhetünk be egy eredeti Ferrari 250 GTO-ba, mint hogy egy ilyet a fejünkre rakhatnánk" - írtam a bemutatásakor Sennheiser HE 1 fejhallgatóról, ami nem volt teljesen alaptalan, hiszen a gyártó által csak visszafogottan "a világ legjobb fejhallgatójaként" aposztrofált füles 16 millió forintba kerül, és kizárólag egyedi megrendelésre készítik.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon