1,25 millió kilométert futott ez a Porsche 911 Turbo
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokszor hallottunk már több mint egymillió kilométert futott autókról, de ez most nem a megszokott céges igásló, hanem egy 911 Turbo, ami napi használatban van 1976 óta.

Mondhatjuk, hogy a kanadai Bill MacEachern hűséges a szerelméhez, hiszen 1976-ban újonnan megvette ezt a Porsche 911 Turbót, és a mai napig boldogan használja. 1970-ben, amikor először próbált ki egy Porschét, már akkor meggyőzte, mennyire agilis és precíz szerkezet az amerikai autókhoz képest, ezért a vállalkozása céges autójának is egy 911-est választott.

A hetvenes években a turbófeltöltés még űrtechnikának számított, emlékszik vissza Bill, aki azonnal beleszeretett a 911 Turbóba, és az olajválság ellenére is megrendelte magának a csúcsmodellt. 1976-ban érkezett meg az éjkék sportkocsi, amit a mai napig használ, és az évtizedek alatt rengeteg kilométert tett bele, bejárta vele az Egyesült Államokat Floridától Kaliforniáig.

Bill és a Porsche élete nem volt eseménytelen, de csak egyszer robbant le vele a hűtőventilátor hibája miatt, amit út közben meg tudott javítani, és balesetet is csak egyszer szenvedett, amikor egy terepjárós ütközött neki.

azt egyébként Bill már 1981-ben eldöntötte, hogy a 911 Turbo mindig a családjánál marad.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.