Buenos Aires-i mese, tele harmincéves új kocsikkal.

Egy kamrát sem szoktunk úgy eladni, hogy benne hagyjuk a cuccainkat, ezért elég nehéz elhinni, hogy valaki elhagy egy autókereskedést, de nem gurítja ki belőle az új autókat. Buenos Airesben mégis ez történt – 1990-ben, ami ráadásul csak most derült ki.

Annyira azért mégsem mesebeli a történet, hogy újkorukban is kincset érő kocsik kerüljenek elő: a képeken Fiat Unót, Tipókat, Temprát, Alfa 33-ast látunk, a leírás szerint Dunát, Ducatót, Peugeot 405-öst is találtak, ezek akkoriban átlagos autók voltak, ma viszont nulla vagy néhány kilométeres futásteljesítménnyel, ilyen állapotban egy gyűjteményben a helyük.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✔️Vamos a Pasar a Contar un Poco la Historia de Los vehículos que Ya Tenemos con nosotros.. Paso a Contar lo que nos han contado: En Principio tuvimos la Suerte que nos Contactan por Instagram ofreciéndonos el Lote de Vehículos 0km que le quedaban, a lo Cual nos Interesa e intriga mucho y accedemos... Ya una vez con esta Persona le preguntamos como era la Historia, y resumidamente nos Cuenta: Que un Conocido Había heredado unas Cuantas propiedades donde había algunos galpones dentro de esa herencia y en uno de ellos Había Toda estas Unidades de Vehículos 0km ? (Fiat Uno 70s "Italiano", Fiat Tipo, Duna, Ducato, Tempra "oro", Alfa Romeo 33 Pininfarina,Alfa Romeo 133, Peugeot 405) Lo Cual el Heredero de Semejante Tesoro, no tenía interés de Tal, Solo Reclamo Sus Propiedades, Lo que El Manifiesta al Abrir este Galpón y ver todos los Autos allí dentro dijo: "Saquen Toda esta Mugre de acá Que Quiero vender mi Galpón" ?Acá Les dejo algunas Fotos de La "Mugre"? ⚠️MENSIONA UN AMIGO PARA QUE LEA ESTA LINDA HISTORIA⚠️ ?By Kaskote?

Axel By Kaskote? (@kaskotecalcos) által megosztott bejegyzés,

Ez is érdekelhet:

Hiába igyekezett ez a bringás, egy ezredmásodperccel lemaradt a Darwin-díjról

Ha továbbra is ennyire okosan közlekedik, előbb-utóbb azért meglesz!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Verstappen a „semmiből” nyert, mégis Pérez szemfülessége miatt marad emlékezetes a sanghaji sprint

További cikkeink a témában