Még a legendás 500-as hatvanadik születésnapjára forgatta Adrien Brodyval a Fiat azt a kisfilmet, amiben a színész négy perc alatt is képes nagyot alakítani.

A múltból hirtelen a jelenbe csöppenő ember rácsodálkozása a világra nem új téma, de kevesen adták elő olyan hatásosan, mint Adrien Brody. 1957. július 4-én mutatkozott be az eredeti Fiat 500, és ennek hatvanadik évfordulóját 2017-ben egy önálló alkotásnak is beillő kisfilmmel ünnepelte az olasz gyártó.

Adrien Brody egyszerűen remekel az ötvenes évekből a mába tévedő férfi szerepében,

a Milánóban játszódó történet pedig hamar romantikus fordulatot vesz, amiben az olasz Anna Manuelli az Oscar-díjas színész partnere.

A Fiat rövidfilmje annak idején óriási sikert aratott, az olasz tévén vetített premierjét 11 millióan látták, és a YouTube-on is egymillióan nézték meg az első 24 óra alatt. Sajnos a filmet hivatalosan csak néhány országban lehetett elérni, és akkoriban mi nem tartoztunk közéjük, de évekkel később azért felkerült az internetre, ezért neked is látnod kell.

Ha pedig már felkérték, akkor nem csak ezt az egyetlen filmet forgatta Brodyval a Fiat, és kevés jobb színészt találhattak volna a Riva motorcsónakok stílusában épített 500-assal vonuló aranyifjú szerepére.

Ez is érdekelhet:

Brown doki is szerepel a Fiat időutazós reklámjában

A Vissza a jövőbe adta hozzá az ötletet, és egy szereplőt is.

Folytatás készült minden idők egyik legjobb Volkswagen-reklámjához

A megkímélt autót eladó idős hölgy visszatér.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ilyen az, ha az Alpine izgalmas elektromos autót alkot

„A Red Bullnál most eléggé mérgező a környezet”

Tényként állítják, hogy a Haas leigazolt egy pilótát Hülkenberg helyére

További cikkeink a témában